Formulieren & Folders

Op deze pagina treft u alle algemene formulieren en folders van én over de school en onze onderwijsstichting (SKOzoK) overzichtelijk bij elkaar. Bent u op zoek een formulier of folder, maar staat deze niet op deze pagina? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Uw kind aanmelden op deze school?

Het is fijn dat u belangstelling heeft voor onze school en mogelijk de keuze op basisschool De Grasspriet laat vallen. Het hele jaar door worden er nieuwe leerlingen aangemeld op onze school. Het aantal aanvragen is de laatste jaren erg gestegen. Om onderwijs van hoge kwaliteit te kunnen blijven bieden en tegemoet te komen aan de onderwijsbehoefte van al onze leerlingen, hebben we grenzen moeten stellen aan onze groepsgrootte. Hierdoor kan het zijn dat aanmelding van uw kind uiteindelijk niet kan leiden tot plaatsing. In het geval dat plaatsing niet lukt, is er altijd een andere SKOzoK school waar uw zoon of dochter terecht kan.

 Wilt u weten of er plaats is voor uw kind op basisschool De Grasspriet? Neem dan contact op met Maj-Britt van Daal (coördinator onderbouw), tel. 040-2012908 of stuur een e-mail: Infodegrasspriet@skozok.nl

 

Vakantierooster

Aanmelden kind voor TSO

Algemene formulieren