Partners Kindcentrum De Grasspriet

TSO ( Tussen Schoolse Opvang - Overblijven)

De commissie heeft de taak te handelen volgens het beleid wat door SKOzoK is vastgesteld in de notitie “Overblijven”. Overblijven kan op maandag, dinsdag en donderdag. Het overblijven wordt verzorgd door een overblijfteam bestaande uit een gediplomeerde leidster en vrijwilligers. Minimaal 1 kracht per 15 kinderen.

Meer informatie over Tussenschoolse opvang

Peuterdorp

Peuterdorp heeft verschillende peuterspeelzalen in Valkenswaard en Cranendonck.

Peuterspeelzaal Duimelot is gehuisvest in Kindcentrum de Grasspriet.
De speelzaal heeft een goede samenwerking met deze basisschool én met basisschool de Smelen.
Jaarlijks werken ze gezamenlijk aan een thema wat veel aandacht krijgt op school en op de peuterspeelzaal.

Meer informatie over peuterspeelzaal Duimelot

BSO (Buiten Schoolse Opvang)

BSO Grasspriet is gevestigd in de kleinschalige brede school met dezelfde naam.
De school, het overblijven, de buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal zitten allemaal onder één dak en werken intensief samen. Het grote voordeel daarvan is dat de kinderen de overgangen als heel natuurlijk ervaren.
Van de peuterspeelzaal naar school en na school naar de buitenschoolse opvang, het voelt allemaal vertrouwd.
En voor de ouders is het natuurlijk gemakkelijk: één breng- en haaladres en de wetenschap dat je kind in deskundige en vertrouwde handen is.

Meer informatie over BSO De Grasspriet